Sivut

lauantai 23. elokuuta 2014

Day 10: Gradient nails

Liukuvärjäys olisi sitten. Se on minusta tosi helppo koristelutyyli ja silti aika näyttävä. Liukuvärjäys on ehkä mulla sellainen,että se onnistuu melkein aina. Ainakaan vielä ei ole kertaakaan epäonnistunut. :D Pitääpä koputtaa puuta..

Näistä mää tykkäsin,vaikka en laittanut mitään koristeita päälle. Minusta ne oli nätit ilman koristeitakin.

Kuvia tuli otettua hieman liianki kanssa,mutta jos laittaisin tänne vaan parhaimmat niinku ennenki. :D
Nohh.. Niitä tuli siltiki paljo. Ei voi mitään. x)




 
Pidän siskoltani saatua hajuvesipulloa tässä kädessä. Se on Escadan Rockin'rio. Pullo on niin kaunis,koska siinäkin on liukuvärjäystä,joten minusta se sopi hyvin kynsiini. :) Ja tuoksu on mitä ihanin! <3

 
 
Käytettyinä lakkoina oli L.A Colorsin nimetön ja numeroton vähän korallinpunaisen värinen lakka minusta.
Ja toinen nimetön lakka jossa toisessa päässä on vaaleanpunainen mattalakka ja toisessa päässä marjojen värinen lakka. Se on joskus saatu kirjakerhosta.
Tykkäsin paljon tästä lakkauksesta ja liukuvärjäyskin onnistui kivasti. :)
 

5 kommenttia:

  1. Ompa kiva idea tuo hajuvesipullo ottaa mukaan kynsikuviin! Sopi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Niin ne kyllä sopii hyvin kynsien kans. :)

      Poista
  2. Mite tollane liukuvärjäys tehdää kynsii?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on melko helppo tapa, elikkäs mää teen silleen, että lakkaan pohjalakan, eli nuisa kynsisä on tuo korallinen, sitte otan jonku sienenpalan, esim keittiösienen tai meikkisienen ja laitan siihen lakkaa, joka nuissa kynsissä on tuo tummempi kynsien päissä. Sitte töpötän enimmät lakat sienestä vaikka paperille ja töpötän kynnen päähän lakkaa sienestä, ekalla kerralla käytän mahollisimman vähän lakkaa sieneen ja ohut kerros kynnelle ja töpötän noin kynnen keskikohtaan asti. Sitte lisään sieneen lakkaa ja töpötän vähä alempaa kuin viimeks, että väriä tulee enemmän jne. Sen jälkeen laitan päällyslakkaa, koska ilman sitä liukuväri ei tavallaan muutu liukuvaksi. :D Toivottavasti ymmärsit. ;D

      Netistä löytyy hyvin tutoriaaleja liukuvärjäykseen, esim hakemalla gradient nails tai liukuvärjäys kynsiin tutorial..:) Niitä on muitakin tapoja, mut mulla on aina onnistunut nuin. :)

      Poista
  3. Mite tollane liukuvärjäys tehdää kynsii?:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3