Sivut

torstai 11. syyskuuta 2014

Day 12: Stripes

Päivä kaksitoista on siis viivat. Nohh.. Ensin ajattelin käyttää kynsiteippejä mitä multa löytyy, mutta päätinkin sitte käyttää Nail arttejani. En käynyt mistään etsimässä kuvia tai inspistä, koska en oikeen välitä kynsillä raidoista. Näistä tuli siis aika yksinkertaiset. :D Ja en keskittynyt raitojen tekoon kunnolla, niin niistä tuli melko epämääräisten näköiset.





Minua ärsyttää kynsissäni se, että nimetön ja pikkurilli ovat kestäviä ja pitkiä,kun taas keskari ja etusormi lohkeaa aina. :/ Mutta käytän Trindin kynnenkovettajaa ja toivoisin, että se toimisi hyvin, koska ostin Sally Hansenin Nail Rehabia ja se ei toiminut ollenkaan. :(


Lakkauksissa käytin siis Flormarin sinistä/turkoosia numeroa 437 (oikeasti väri on paljon vihertävämpi kuin kuvissa) ja Kissin kaikkia omistamiani Nail artteja. :) 
Taustakoristeena käytin hajuvettä La Riven Have fun, jonka ostin joskus seppälästä viidellä eurolla. Harmi että Seppälä ei enää myy muita tuotteita kuin oman merkkisiään kynsilakkoja ja hajuvesiä ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3