Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2015

Söpöä ja Synkkää

Joo o, nyt tuli taas tällanen tahaton tauko, mutta empä mää oo lakannutkaa ku kahet kynnet, joten eipä sitä asiaakaan oo niin paljo. :D Tässä postauksesa on nyt sitte ne kahet lakkaukset. 
On jotenki ollu semmone olo ettei jaksa tehä mitään erikoisia kynsiä, joten hyvin yksinkertasta tällä kertaa.

Ystävänpäiväkynsiksi halusin tietenki pinkkiä. Joten lakkasin vaaleanpunasella kynnet eka, sitä piti laittaa kolome kerrosta ja sit pilkuttelin vaan dottarilla lumenen hiekkalakalla, joka oli vielä kokeilematta. :) Olihan nää ihan nätskät silti, vaikkei kovin erikoiset ookkaan. :D








Pitihä sitä nallukkaki ottaa kuvaan,ku ystävänpäiväkynnet oli. :D
 Salama vaan teki nallesta hassunvärisen.. D:














Sitten nämä toiset kynnet, mulla on monesti sillälailla, että kun on ollu jotain kirkasta ja söpöä tai jotain sellasta lakkaa, on vaan pakko lakata tummalla ja synkällä lakalla sen jälkeen, en tiiä yhtään miks mut mulla on monesti niin. :D
Joten nämä on sitte tummat kynnet. Lakkasin kerroksen mattamustaa lakkaa ja otin duochrome lakan käteen ja hain elmukelmua. Kelmuttelin kolmesti mustan päälle tuolla Vihreä/violetilla lakalla.
Sen jälkeen laitoin niitit kynsiin ja ne oliki valmiit. 
Tuo Wet'n wildin Gray's anatomy-lakka on siis hopea, joka shiftaa violettiin ja vihreään. Sonnelassa oli postaus lakasta ja siinä lakka ei peittänyt yksistään ollenkaan, joten halusin heti testata jonku päälle sitä ja mustan kanssa tuo on kyllä toimiva. Tykkäsin. :)

Täsä näkee violetin sävyn tuosta lakasta



Ja täsä tosi huono kuva, joka kuvaa tuota vihreää.












4 kommenttia:

  1. Molemmat kynnet on kivat! Näyttää tosi jännän väriseltä tuo Wet n' Wild!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Juu tuo on melko jännä. Tykkään ku se on vähä erilaisempi lakka. (:

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3