Sivut

perjantai 18. maaliskuuta 2016

Helmikuun loppuneet

Heippahei!

Nyt on taas vaihteeksi ollu taukua, olin hiihtoloman Teneriffalla ja ennen sitä en oo teheny kovin kummosia kynsiä ja jotenki ei oo jaksanu kirjotella, sori siis. D:

Mutta ois pikkuhiljaa aika näyttää helmikuun loppuneet. Kohta tääki kuukausi loppuu, nii tulee vähä kiire. x)

Viime kuusa mulla kulu 14 tuotetta loppuun.



Dermosil Foot balm carbamide
Tosi kaunis purkki, tykkäsin hirmuna, mut se on sit huonoki puoli, koska tuo on tosi paksua ja sit ku sitä pitää kaapia käsin tuolta, nii on vaikia saaja käjet pois siitä liiasta rasvasta. :D Mutta muuten oli aivan kiva tuote, semmonen geelimäisempi voide, tosi kosteuttavaa ja pehmentävää. Tuoksu oli hyvä, mut vähä häirihti ku tulee niin mieleen joku hammastahna.
En ostais uuelleen purkin takia.


Dermosil Hand cream Sea buckhthorn
Eli tyrnikäsirasva. Purkki on ihan kiva, tuo kuviointi on nätti, muuten aika tavallinen. Rasva oli aika ohkasta ja se jäi käsiin pyöriin ja tuntu ettei oikee kosteuttanu kunnolla. Sai olla koko ajan lisäilemäsä. Tuoksu oli tyrnimäinen mut makia ja vähä tökki.
En ostais.


Dermosil Hand cream vitamin E
Tää oli yks joulusetin rasvoista. Purkki on söpö. Rasva oli aika paksua, mikä on vaan hyvä. Imeyty melko hitaasti ja en tykkää yhtään nuista Vitamin E sarjan tuoksuista. Hyi semmonen vähä tunkkanen makia. :D
En ostais.



Avon Orchid & blueberry body lotion
Tjaa.. Tuoksu rupes tökkiin ihan hirviästi. Kauhian makia ja vähä kukkannen. Purkki on tosi kaunis, niinku Avonilla melkeen aina. Ite rasva oli tosi ohutta ja sai laittaa paljo kerralla. Imeyty nopsaa. Mulle kelpais vähä paksumpi koostumus.
Voisin ehkä ostaa muuna hajuna.


Avon Garden of eden Moisturising after shower mist
Kuvastosa tää makso vaan euron tai kaks ja näytti niinku se ois ollu ihan perus vartalosuihke. Oli pikku ylläri ku sain tän ja se oliki valkosta vähä niinku rasvaa. Vähä turha juttu mulle, mut käytin kuitenki iltasten käsivarsiin ja jalkohin. Ei kauhiasti kosteuta, mut tuo tuoksua. Tuoksu oli tosi makia ja marjainen. Aine on tosi ohutta. Pullo kaunis.
En ostais.


Dermosil kasvovesi neroli
Tää oli kiva. Ei alkoholia, joten ei siis kuivattanu. Tuoksu oli niinku sprite. Ah. <3 Perus kasvoveen olosta. Ei mitään erikoista mainittavaa. Sisältää kukkaisvesiä, öljyjä ja uutteita. Kivakiva. :)
Voisin ostaa, mutta kokeilen toisia.


Avene thermal spring water
Eli siis vettä suihkepullosa. Käytin kasvopesun jälkeen rauhottamasa. Periaatteesa tääki on turha, mutta tää viilentää kuumottavia kasvoja mukavasti ja rauhottaa.
Voisin ostaa.


Dermosil Konjac-sieni.
Nakkasin tuonki ny roskiin, ku oon varmasti käyttäny tuota yli sen ajan. Sitä vaa ei nää tuosta ite sienestä mitenkää. Ei oo värjäytyny, "nukkaantunu" hajonnu tai mitään. Muutenki tuo oli jämäkämpi ja sitä saa puristella voimalla, ku ne oikiat hajos heti.
Voisin ostaa.


Sasco Aloe vera deodorant
Alumiiniton. Eii, ei pitäny yhtään ja kulahtiki (onneks) nopiaa. Tosi vetistä, mutta tuoksu oli ihanan raikas. Harmi vaan, että eipä sitä haista hien seasta. D:
En ostais.


Dermosil tasoittava aluslakka
Oikeen hyvää tavaraa edelleen. On vaa nii jänkkiä nuo loput että roskiin vaan.
Ostan ja on ostettukki.


Rose & Go Strawberry crush glossy lip balm
Tää on ostettu joskus aikoja sitte laivalta, iihana purkki, mää rakastan tuommosia vintage juttuja. Ite voide on suurimmilta osin vaseliinia, sitte tuosa on manteliöljyä ja mehiläisvahaa. Tuoksu oli tosi ihana, makia nami mansikka. Laitoin aina yöksi paksun kerroksen. Ja ku tuo vaseliinihan ei imeydy, nii aamullaki oli mönjäsä huulet. :D Mut hoisi hyvin. :)
En ostais, löytyy niin paljo muitaki.



Isadora Lip treat color sheer apricot
Juu elikkäs, sain joskus aikoja aikoja sitte siskolta huulipunia ja nyt oon ruvennu nakkeleen niitä roskiin. Täsäki on pinnasa semmosia ällöttäviä pikku pahkuroita, joten roskiin. En käyttäny tätä ku pelleillesä. :D



Lumene Easy wash mascara
Sain tän joskus synttärilahjaksi. En niin oo Lumenen ripsareista välittäny, eikä tää tehny poikkeusta. Aluksi tää oli sairaan märkää ja ei tehny mitää ripsille, piti kerrostaa hulluna. Ja tuo harjaki on tosi kova, että tuntu kipiältä laittaa tuota kerros toisen jälkee. Loppuvaiheesa tuo oli ihan hyvää ja piti jopa taivutukset jotenkuten. Mut ei se pijentäny eikä tehny mitää erikoista ripsille. Ainut hyvä puoli on, että lähtee ihan sika helposti lämpimällä veellä.
En ostais.



Beauty blender
Juu elikkäs, tein tilauksen Beauty pop uppiin ja sieltä sai uuen ihmesienen lahjana, nii nakkasin tänki roskiin. Ja tajusin ku sitä uutta pyörittelin käesä. että tää on ihan sairaan kova verrattuna siihen ja päätin leikata tuon palasiksi.. Ei mulla muutaku, että pitäkää huolta siitä sienestä ja vaihtakaa tarpeeks usein. :D Ite sieni on loistava kaikkeen kasvojen meikkiin. :)
Ostaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3