Sivut

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Ostoksia ja saatuja 3

Heippa!

Mulla on melkosesti jääny ostoksia näyttämättä. Tilasin Beautypopupista siskon ja äiskän kans kimpassa. Sielä oli hyvät alet. Tilasin Dabba siankärsämö kukkaisveden. Siitä oon lukenu blogeista. Sit invisibobbleja tuommoisia söpön vaaliansinisiä. Ne tais olla jotain 4-3 eurua alesa. Sit kuuluisan Eosin huulimunan makuna Honeysucle honeydew. Oli kans tosi halpa. Victoria secretin Agua kissin tilasin myös. Sitä olin tuoksutellu jossain, mutta en kalliin hinnan takia ostanu, mut tuon sai 10 eurolla joten pakko oli ostaa. Beauty blender ja sen putsari oli ilmasena mukana.


Sitten voitin Cosmeticlandin blogiarvonnasta ihanan palkinnon. Palkintona oli Eosin limited edition koristelu setti, missä tuli kolme huulirasvaa. Vanilla bean, Sweet mint ja Pomegranate Rasberry. Annoin tuon Sweet mintin mun veljelle, koska muuten mulla ois ollu neljä nuita ja se on vähä turhan paljo mun muutenki isolle huulirasvakokoelmalle. :D Ja kaks Colabin kuivashampoota tuoksulla Paris.




Sitte  I love... Minisetti, misä on 6 eri tuoksua suihkucremejä. Huh nuo kaikki tuoksuu niiin ihanalta <3
Lisäksi sain 50 euron lahjakortin Eleveniin, joten näytän senki tilauksen. 




Elevenistä tilasin siis I love... Strawberry & cream vartalovoiteen, Dirty worksin sivellinsetin, Happiness is Vanilla swirl cupcake kuorintavoiteen, Victorian sense Rosemary & white ginger kynttiläpurkin ja Nyxin wonder stickin. 






Vielä muutama kaupasta ostettu juttu. :D
Essence Get big lashes volume curl mascara, Nivea lip butter Vanilla macadamia, Essence Turn on the black lakka ja The body shopin Nutriganics smoothing mask. 

4 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oot ostellut ja saanut! :) sivellinsetti näyttää ihanalta ♥!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tykkään itekki. :3 Sivellinsetti on kyllä nätti, ihan hyvä ja halpa. :)

      Poista
  2. Huippuja ostoksia! Ja mieletön tuo arvontapalkintokin, ohoh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo kävi kyllä tosi hyvä tuuri. :')

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3