Sivut

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Day 1: Red nails

Ensimmäisenä oli siis haasteessa punaiset kynnet. Se on mulle aika helppo nakki,mutta värejä mietein. Laitanko pinkimpää punaista vai glitteriä vai mitä.. Mutta päätin laittaa vakio kirkkaan punaisen,eli monesti täällä käyneen Oriflamen Coral Redin. 
Lakkauksista tuli melko Punk/Rock henkiset,mutta se onkin just mua. Tykkäsin näistä kynsistä paljon ja ne onnistuivatkin tosi hyvin. :)



 Lakkauksissa on siis mustaa irtoglitteriä pikkurillissä ja punaista peukussa, nimettömässä kolme niittiä,keskarissa Kissin tarra ja etusormessa leima,joka ei niin hyvin onnistunut.



 Peukaloon laitoin mustaa lakkaa ja punaista irtoglitteriä. 



Tässä käytetyt jutut. Alulakkana minulla toimii tällä hetkellä Sally Hansenin Nail rehab,jonka pitäisi kovettaa kynsiä,mutta itse en oo sitä kyllä huomannut. Mustana toimi La Femme beautyn musta lakka. Punaisena edelleen se Oriflamen Coral red ja päällyslakkana Essencen pikakuivattava,joka ei kyllä toimi niin hyvin kuin voisi. :D Mutta hyvän kiillon sillä saa aikaiseksi. :) Ja leimauslakkana oli Essencen Stamp me! Black,joka on matta. Laatta on nimetön ja varmaan myöskin merkitön Ebaysta halvalla ostettu,mutta mielestäni toimiva.

2 kommenttia:

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3