Sivut

sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Day 3: Yellow nails Day 4: Green nails

Päätin laittaa kahdet kynnet tähän postaukseen,koska kummatkaan eivät ole mitenkään erikoisia. :D Keltaiset kynnet koristelin jotenkin ja vihreisiin laitoin valkoset leimat jotka epäonnistu ihan täydellisesti,joten en ottanut leimat päällä kuvia. Vihreä on muutenki sellainen väri,jota vierastan jotenki kynsillä. :D 

Nimettömässä ja etusormessa on keltaista samettipulveria ja muissa sormissa on jonkunäköset valkoset leimat,jokka nekään ei onnistunut mahtavasti.


 Peukun leima on tuollanen kukka. Oisin halunnut sen keskelle kynttä,mutta en osaa vielä suunnata sitä oikeaan kohtaan. Ja leima levittyi miten sattuu muutenki.


Vihreät kynnet lakkasin lakalla,jonka haluaisin kuluttaa jo loppuun,mutta tuntuu että se ei koskaan lopu,vaikka on pikkupullo ja näissä kynsissä sitä on neljä kerrosta,joten luulisi että se jo loppuisi ja nopsaa,mutta eii.
Tässä on keltaisten kynsien käytetyt. Eli La femme beautyn Ultra yellow,Glamourin surkea valkonen ja Essencen leimauslakka Stamp me! White. Sit keltaista samettipulveria ja nimetön Ebaysta ostettu leimauslaatta.

Vihreissä kynsissä toimi miss Selenen vaaleanvihreä/limenvihreä. Ja tietenki aluslakka ja päällyslakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3