Sivut

torstai 4. joulukuuta 2014

Day 24: Inspired by book

Tämä päivä oli vaikea. Tykkään tosi paljo lukemisesta ja niin, mutta en löytänyt silti sellaista kirjaa, mistä voisin tehdä kynnet. :D Katselin kirjojen kansiaki, mutta nekään ei inspannu. Joten testasin sitte sellasta tyyliä, et laitan pelkkää tekstiä kynsille. :) Sitä oon halunnukki testata ja tää oli hyvä päivä siihen, minusta. 

Eli lakkasin kaikki kynnet valkosiksi ja etein haavanpuhistusainetta. Se ei ollut varmaan tarpeeks tyjyä tavaraa, koska teksti ei lähteny lehestä. Leikkasin sit kahenlaista paperia. Sanomalehteä ja aikakauslehteä. Kokeilin molempia, muttei onnistunu. Kävin kiltisti kysyyn äiskältä pulloa jotai alkoholia, josta ne ei tykkää ja sillä sit loppujen lopuks onnistu. Joihinkin kynsiin en vaan saanu sitä jälkeä, mutta olin silti melko tyytyväinen, että ekalla kerralla onnistu edes näinkään hyvin. :)

Nämä ekat kynnet on vasemmasta käestä, mikä yleensä onnistuu paremmin ku oikea.

Kynsinauhat kiiltää mukavasti kuvissa, sori siitä. :d








Noniin ja sitten käytetyt tuotteet. :)


Glamourin valkone kynsilakka, joka onneks loppuu kohtapuolin. :D
Aikakauslehti
Alus ja päällyslakka niinku aina. :)








2 kommenttia:

  1. Mäkin just tällä tekniikalla tein, ja argh kun epäonnistuinkin surkeasti! Muthei, jäi vähän epäselväksi, kummalla siis toimi paremmin, sanoma- vai aikakausilehdellä? Käytin itse sanomalehteä kun sattui olemaan lähettyvillä, mutta eihän ne musteet irronneet ollenkaan! Damn :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää vaa testata uuelleen. :) Kyllä mullaki montamonta kertaa meinas hermot mennä ja teki mieli nakata koko lehti huitsii, mut mulla siis aikakauslehti oli parempi. Sit lillutin sitä sielä alkoholisa ja se tekstipuoli alaspäin minkä haluaa kyntee. Sit tökein sitä pinseteillä, en tiiä auttaako nuo vai ei. :D Ja ku pistin sen lapun kynteen nii painoin tosi lujasti ja hieroin joka kohtaa paprusta kynteen. Sillee se teksti lähti parhaiten. :) Toivottavasti ens kerralla onnistuis paremmin. (:

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3