Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Day 23: Inspired by a movie

Tämä oli kiva päivä, mutten keksiny ollenkaa mistä elokuvasta kynnet tekisin. Halusin jotain kivaa ja joka kynteen erilaista, mutten mitään kamalan vaikeaa. Ensin aattelin Pirates of the caribbeania, mutten keksinyt miten saisin sen kynsille, koska multa puuttuu semmoset harmahtavat lakat ja ei ollu oikeen mitään tarroja ym.

Mutta kekkasin sitte, ku menin tonkimaan meijän leffavarastoja, niin sieltä löyty Jali ja suklaatehdas. Tässäki leffassa on Johnny Depp näyttelemäsä niinku Pirates of the caribbeanisaki. Huomaa, että tykkään siittä näyttelijänä. :) Leffa on kiva ja siinä on paljo kaikkia eri värejä ja kuvioita ja ne on helppo siirtää kynsille. ;) Kynsistä tuli huomaamatta melko punasävyset. :D

Lyhyesti jos kerron mitä tuosa leffasa tapahtuu, niin siinä köyhä poika pääsee suklaatehtaaseen neljän muun lapsen kaa ja sielä käy niille muille vaikka mitä, ku ne on lellittyjä lapsia ja Jalista tykätään ku se on aito ja ei lellitty. Ja tuo Johnny depp on siinä sen tehtaan omistaja ja se näyttää kaikkia eri huoneita misä tehään erilaisia herkkuja.

Kynsiin pistin sitte kaikkia eri värejä mitä tuosa leffasa oli, niin kynsille. Ne on tommosia kivoja karkkivärejä ja peukkuun piti sitte tehä suklaalevyki. ;D Keskariin tein dotting toolilla pisteitä. :) Ja pisteet on tosiaan mattalakkaa.








Lakkoja meni taas montaa erinäköstä, :D 

Essence: Keep calm and go to the beach!
Uma: Choco brownie
Oriflame: Coral red
joku tommonen jossa on kaks eriväriä päällekkäin. 
La femme beuty: Crackle pink
Ja kissin valkonen ja musta nail artti.

Ainiin oho yks lakka puuttuu. Se on alla olevasa kuvasa.
Eli Yes love: Colour speckled 2



2 kommenttia:

  1. Oi, ihanat kynnet! Ja näistä kyllä tulee heti mieleen Jali ja suklaatehdas, eli todella onnistuneet lakkailut! :) Ootko muuten miettinyt että voisit suurentaa blogisi kuvia? Välillä hankala tihrustella tuommoisista pikkuisista, että mitä sinne kynnelle onkaan tehty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sepäs hyvä,että näistä oikiasti tulee se leffa mieleen! :)
      Juu voin ainaki yrittää. :D Kiitos muutes palautteesta, sitä saa tulla, ku oon niin aloittelija vielä. (:

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3