Sivut

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Nakuilua kynsillä

Joo o.
Määhän en oo siis tykänny kamalasti kynsistä, misä osa kynnestä jätetään lakkaamatta. Tai siis on ne ollu nättejä muilla, mut en oo koskaan aatellu lakkaavani sillälailla. Nohh toisin kävi. :D

Eka ajattelin tehä turkoosilla ranskikset itelleni, mutku olin teippaillu rajat ja lakannu ne, ne ei ollu ranskisten näköset. Jotenki mää sitte onnistuin lisäileen teippejä ja tekemään viivoja kynsille. Ja pikkurilleihin jätin ranskiksen, niihin se onnistu parhaiten. Ja aii että ku tykkäilinki näistä kynsistä. Oumai.. <3

Viivojen rajoille vedin Kissin hopealla nail artilla viivat, peukun ja nimettömän lakkasin tuolla The body shopin ihanaisella lakalla Yhen (!) kerroksen lakkaa. No okei, ois ne voinu melkeen kaivata toisenki, mutta peittävää tavaraa on. :) Sit tein niihin leimat ja jätin niin, mutta ku kävin kuvailemassa kynsiä, tuntu että pikkurilli on jotenki alaston tai tyhjä, joten kävin lisäämässä siihen kaks strassia ja sitte ne tuntu heti paremmilta. :) 

Jooh tulipa tarinoitua, kuviin siis. :D








Unohin nähtävästi lisätä kuvaan nimet ja muut. :D
Käytetyt lakat ja koristeet:
Dermosil: kynsiä tasoittava aluslakka
The Body shop: Minty amour
Kiss nail art silver glitter
Essence: Stamp me! White
Leimalaatta Ebaysta, kynsiteippi (puuttuu kuvasta), strassit.



8 kommenttia:

  1. Voi että, todella kaunis lakkaus! ♥ Negative space on kyllä sellainen tekniikka mikä vaatii vähän tottumista ennen kuin siitä voi tykätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljo! <3 Jep se on kyllä totuttelemista vaativa koristelutyyli. :D

      Poista
  2. Mahtavat kynnet, oot todella onnistunut!! Lempparini on etu- ja keskisormien kynnet, mutta skittlettenähän kokonaisuus toimii hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia suuresti! Nää oli kyllä oikeen onnistuneet munki mielestä ja samaiset kynnet oli munki mieleen. :)

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3