Sivut

torstai 27. elokuuta 2015

Karamellikruunut

Terppaterve taas vaihteeks. :D Mulla oli taas jälleen pienoinen tauko. Nohh, koulu on taasen alkanu ja siinä on paljo tietokonetehtäviä ja ilmat oli ny viimesen viikon niin ihania, että ei tehny kyllä mieli yhtää enempää istua koneella. En oikeestaa käyny netisä viime viikon aikana melkee ollenkaan. Se siis merkkaa sitä, että mulla on piitkä lista lukemattomia blogitekstejä, mut kyllähän meikä ne vielä kirii. Täsä oonki niitä lueskellu melkosesti. Sitte mun puhelin teki bänät ja sielä ois ollu mun lakkauksista kuvat ja kaikesta muustaki ja niitäkää ei voinu siirtää mihinkää. nyt se sentään toimii jotenkuten, mut ei oo kyllä kauheen luottaminen sen kans. Pitäs hankkia melekee uus. ;( 

MUTTA jos sitä nyt kuitenki kertoilis kynsistäki jotain. :D Elikkäs lakkasin yhellä uusista Essencen lakoistani. Candy lovella. Siinä oli siis semmonen uus koostumus, Gel effect. Ja täytyy sanua etten tykänny tuosta koostumuksesta. Lakkaa on kynsillä kolme melko paksua kerrosta ja sen kyllä huomaaki, lakka on paksua ja ei levittyny hyvin. Kynsistä oikeen näkee että siinä on paksusti lakkaa. :D Ja sit kynsistä tuli möykkyset, ja laitoin sit päälle Essencen Pixie dustin, et se vähä tekis jäljestä paremman, mut sitte ne kuplahti. Ei voi sitte mitään. :D Ainaki väri oli nätti. Keskareihin ja nimettömiin laitoin tuollaset valkoset kruunusiirtikset ja muihin kynsiin pilkuttelin valkosia pilkkuja, etusormeen tasasilla väleillä ja pikkurilliin vaan pitkin kynttä. Ois pitäny tehä vaan etusormeenki sekalaisesti pilkkuja. x) Peukkuun tein vaihteeks fimoista tuommosen pikku kasan. Eli höyhenfimoja kaks ja sit helmenpuolikkaita juureen. Kyllä nää oli söpöt vaikkei onnistunukkaa kauhian hyvin. :)

Ja ehkä tuo Essence oli vaan maanantaikappale tai sitte minä sössein sen kans, pitää ens kerralla lakata ohkasemmin tai jotenki erilailla. 
Ekasa kuvasa näkee tuon kuplimisen selvästi. Ja tuo violetti hohde on tuosta Pixie dustista, se tuo kyllä nätin jäljen kynsiin. :)











Lakkojen kuvat jäi nähtävästi ottamatta, mutta käytin siis Essencen Candy lovea, Pixie dustia, dottaria, fimoja, helmenpuolikkaita ja siirtiksiä.

6 kommenttia:

  1. Kivalta kyllä näyttää, vaikka olikin vähän ongelmia tehdä. :) Tosi suloiset ja ihana väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä nää siltiki on söpöt. :D Kiitos paljo ja väri on kyllä nätskä. :))

      Poista
  2. Todella suloinen lopputulos - oikein prinsessamaiset <3 Harmi että tuli mutkia matkaan toteutuksessa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, on tosiaan pienen prinsessan lakkauksen näkönen. :D Noo aina ei voi onnistua. :)

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3