Sivut

torstai 6. elokuuta 2015

Ostoksia & Saatuja

Päätin, että esittelen mun kosmetiikkaostokset teille, en oo siis ennen näitä esitellyt. Nyt vaan teki mieli kuvailla ja näyttää. :) Tykkään katella muiden ostospostauksia.

Tässä postauksesa on vähä vaikka mistä ostettuja juttuja, Kärkkäiseltä on Essencet ja luomivärisivellin, Oriolasta Hurrawit ja Avene ja muut taitaa olla ihan perus S-marketista ja muista ruokakaupoista. Niin ja Avonistakin on tilattu.


Täsä koko läjä.


Ja alotetaampa kynsijutskuilla. ;) Kärkkäiseltä Essencen Candy love, Fast cuticle remover (toinen pullo jo), Jelly pearls hydrating gel, (Tätä oon testaillu, imeytyy nopsaa kynsinauhoihin ja tuoksuu lievästi ainaki minusta appelsiinille tai muulle vastaavalle :D) ja Pixie dust holotopperi. 

Alla on Natural coden rebel royal, joka onki jo merikynsissä näkyillyt. Sain kaverilta tän. Ja pinkin lakan sain myöhästyneenä synttärilahjana. Se on Lumenen Full of berries/Metsämarjat.




 Lumene sensitive touch easy wash mascara, sain myös myöhästyneenä lahjana. En oo vielä testaillu, ku on vanhojaki ripsareita jäljellä.

Lumene CC meikkivoide light, mulla on jo tämmöne Medium. ny saan sekoteltua näistä soppelin voiteen. 
CC Consealer, eli peitevoide. Peittää melko hyvin punaset läiskät ja finnit.
Nämä kaks ostin siis S-marketista ja lähetin Lumenen kesäkampanjaan kuitin tiedot, pitäisi olla poskipuna postilaatikossa lähipäivinä. :)



Tässä tällanen setti Avonista. Elikkäs Orchid & Blueberry body lotion, Body mist & Shower gel. Tuoksuu niin hyvälle, makealle mutta samalla semmoselle pehmiälle. <3 Oon siis suihkinu tuota suihketta. Kahta muuta en oo vielä avannu muutaku vähä nuuhkassu. :D



 Tässä on Avonin eye liner Ocean blue, ihanan värinen ja siinä on toisella puolella tuollanen pää, millä saa rajauksen sumuiseksi pyyhkäsemällä rajauksen päältä. 

Body collection large eyeshadow blender, ihan jees, halpa ja hyvä mun tarpeisiin. :D

Hurraw Pitta & Lakritsa huulirasvat.
Mulla on ennestään se suklaarasva, lakritsa tilattiin aiemmin, mut lykkäsin sen tähän Pittan kaveriksi, ylläripylläri lakritsi tuoksuu lakulle. :D Ja on semmosta aika perus rasvaa, hyväntuntosta huulilla. :) 

Pitta on ihana, siinä on siis kookosta, minttua ja sitruunaruohoa. Kookos tulee heti tuoksuna tuosta tuubista, mut ku laitat huulille tuoksuu ihanan sitruksiselle ja tää on semmonen viileän tuntonen huulilla, mää ihastuin tähän niinku heti, tykkään ihan kauhiasti jos on viilentävä huulirasva. <3


Sit viimesenä yksinäinen Avenen TriAcnéal, testiin tämmönen rasva epäpuhtaalle ja akneiholle, lupailee vaikka mitä, saas nähä. :D 

4 kommenttia:

  1. Superkivoja juttuja oot löytänyt! Nää ostosten esittely postaukset on aina parhaita :)! Toi Lumenen CC-voide vaikuttaa mielenkiintoselta, pitäisköhän itsekkin käydä ostamassa :)

    ♥:llä: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :) Jep ostosten esittelyt on kyllä mukavaa luettavaa ja löytää uusia tuotteita testiin. Jotkut tykkää Lumenen cc -voiteesta ja toiset ei, kannattaa kokeilla, ite tykkään. :)

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3