Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2015

Sheer tints kokeilu

Hellurei! 

Määhän ostin sillon I love me-messuilta Opin mini sheer tints kokoelman, ku halvalla lähti. Testailin niitä ihan vaan normaalisti, eli lakkasin valkosella alle ja töpsöttelin joka kynteen lakkoja. Vitsit niistä tuli söpöt! Söpöt pastellivärit on kyllä ihania. Meinasin leimata jotain niihin päälle, mutten mää sit leimannukkaa, söpöt näinki. :) Laitoin "mattapäällyslakan" tuohon päälle, se ei oo kyllä mattaa nähänykkää vieläkään. >:( Vähä semmosen nahkian pinnan anto. Tosiaan tuo on semmonen seppälän mattapäällyslakka. Nuo kynnet oli jo vähä liian pitkät ja meni hermot niihin, niin leikkailin täsä yks päivä lyhkäsemmäks. Outua että haluaa pitkät kynnet ja sitteku semmoset on kasvanu ne haluaaki lyhkäsemmäks. Tuo pituus on jo melkonen lapio, ei sovi niin hyvin mulle tuommoset pitkulakynnet.










Käytetyt:
Mavala: White
OPI sheer tints: Im never amberrased, Don't violet me down, Be magentale with me & I can teal you like me

9 kommenttia:

  1. Ihanat! Mutta vielä siistimmät ja kauniimmat olisi, jos vielä lakkaamisen jälkeen siistisit hiukan kynsinauhoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta :) Juu tiiän ettei nauhat oo kaikkein siisteimmät ja mää kyllä siistin enimmän osan puhtaaksi, mutta sori jos aiheutin harmia sulle ano :^)

      Poista
  2. Ei harmia ollenkaan, tuo oli vain rakentavaa kritiikkiä. Teet kauniita kynsiä, ja selkeästi sinulle on taitoa. Se ei jää kynsinauhojen takia huomaamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän oli tarkoitus tulla tuonne ylemmäksi. :)

      Poista
    2. Juu kritiikki otettu vastaan. Oon vielä vähä opetteluvaiheesa tuosa nauhojen puhistuksesa, mut kyllä se siitä. :) Ja kiitos kiva kuulla :3

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3