Sivut

torstai 27. marraskuuta 2014

Day 22: Inspired by song

Tää oli vaikia! Kuuntelen paljo musiikkia, mutta kynsiin en oikein osannut kuvitella mitään musiikkin tai kappaleesen liittyvää.
Noh katselin youtubesta musiikkivideoita ja löysin yhen kappaleen, jonka kyllä tiesin entuudestaan ja tykkään siitä, mutta en ollu kattonu sitä videota, se on aika outo, mutta siitä löyty kaikkea mitä mää aloittelija voisin kynsille laittaa. 
Kappale on tosiaan Nirvanan Heart shaped box.
Juu mää siis kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mut en oikeen tykkää mistää hirviän hitaista ja semmosista kappaleista, joisa pidennetää kaikkia vokaaleita. :D Enkä tosiaa iskelmästä. Yök. D: Mut kuuntelen kaikellaista rockia, poppia, hiphoppia, yms. :)

Videossa oli risti yks tärkeä, ja sitte siinä oli helponnäkönen piirretty (?) maa, jossa oli punasia kukkasia, mitkä oli vaa epämääräsiä palloja, sit siinä oli myös mustia lintuja. No aika helppo nakki, aattelin, mutta silti olin monta päivää ilman lakkaa, ku ei jaksanu ruveta väkertään mitään kynsii. Sitte aattelin et ny on pakko ja tadaa!
Mulla ei ollu oikean väristä sinistä, eikä ruskeaa, niin ne piti sekottaa muitten lakkojen kans. 
Mua ärsyttää ku tuo keskari ei onnistunu kunnolla vasemmasa käesä. :/ Tein nail artilla mustia lintuja, jokka lentää, nii tein liikaa tohon keskariin ja pyyhein kaks pois, niin niistä jäi silti tota sotkua. 

Nämä on kait sit skittlettet? :D






Peukun risti näkyy täsä paremmin. Vaikka ootin aika kauan, että tuo risti ois kuiva, nii siltikin, ku pistin päällyslakkaa, tuo levis. :( Pistin ristien keskelle strassit. 



Ihme kyllä mun oikiasa käesä nuo linnut näyttää vähä enemmän linnuilta ku vasemmasa. :D


Käytetyt lakat:
Oriflame: Coral red
Uma: Choco brownie
Ginatricot: Rain forest
Golden rose: 182
Essence: That's what i mint!
Beauty Uk: Soft grey


Koristeluihin käytin strassihyrrää, dotting toolia ja kissin nail artteja. :)

2 kommenttia:

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3