Sivut

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Käytettyjä tuotteita 3


Tuotteita on tullu käytettyä paljonki, mutta en oo ehkä muistanu säästää kaikkea. :D Eipäs tuo mitään. :)


Täsä ois kaikki, yhteensä 15.



 Blistex medplus
Mun yks lempparihuulirasva. Kihelmöi viilentävästi huulilla ja hoitaa pahimmakki rohtumat huulista ja melko nopsastikki. :)
Todellaki ostaisin uuelleen. <3

Joku Aloe Vera huulirasva
Vihdoin ja viimein nakkasin roskiin. Tuo on niiiin jänkkiä ja kovaa, että sitä pitää ihan tosisaa hinkata huulille ja silti tuntuu, ettei sitä tuu. Väri on melko ällöttävä. :D Ja haju on niinku savia haistelis. Nou thänk juu.

Mavala kynsiöljy
Tän piti olla kynsiä kasvattavaa, empä mää niin erua nähny. :D Melko vetistä öljyä ja imeyty nopiampaa ku tuo toinen, ei haissut yhtää millekkään. En ny tiiä auttoko tää niin mihinkää. Vähä kysymysmerkiks jäi.
En ostais uuellee. 

Dermosil kynsiöljy
Tää on ties kuin vanhaa. :D On tullu käyttöön vasta ku rupesin laittaan kynsiä enemmän. En oo muita öljyjä testannu, mut imeyty hitaasti, mut hyvää semmosiin "öljykylpyihin". Tuoksu ei ollu oikee kummone. Semmone.. Öljynen? :D 
En ostais, mut käytettyä tulis silti. :D





Dermosil summer ihonhoitovoide
Nopsasti kuivuvaa, testasin tätä testerin joskus ja ihastuin tuoksuun, pitäis haista apilalle ja niin tää kyllä tuoksuki, mutta kyllästyin hajuun niin etten enää oikeen tajunnu sitä. :D Oli hyvää kesäksi. :)
Ostaisin uuelleen,ehkä 

Dermosil Winter berries body lotion
Tykkäsin sillon tämän testeristä niin hirviästi, että tahoin täyskokosen heti. Aluks ku tätä käyttää, niin on tosi hyvän tuoksunen, mutta siihen turtuu, vaikka käytän välillä muitaki rasvoja. :D Mut tämä kosteutti hyvin ja imeyty kans ja purkkiki on nätskä. 
En ostais, kai. 





Freshderm body butter ruusu
Sopivan paksua, muttei ehkä silti tarpeeks paksua. :D Imeyty melko nopsaan, tuoksu oli ruusuinen mut samalla melko semmone.. Makian raikas, vähä outo. Mutta empä mää muutenkaan ruusun tuoksusta välitä muissakuin kukissa itseisää. :D
En ostais tän hajusena, muina hajuina juu. :)


Dermosil Body butter tummasuklaa
Ahhhh, tää on mulle loistava talvirasva, ihanan paksua ja rasvaista. Tuoksu oli ihana, teki mieli syödä tätä. :D
Ostaisin uuelleen. :3

Accentra Winter Bloom body cream
Vartalovoita, melko lirua ja haju oli liian makia ja semmone outo, eikä tää ollu tarpeeks tehokasta, ootan vartalorasvoista aina kunnon kosteuttavuutta. Tää imeytyki liian nopsaan. :D
En ostais.





Rainbow silmämeikinpoistoaine
Tää oli täyttä skeidaa. Ihan surkeaa! Luopasi poistaa vedenkestävän meikin hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Ja täytyy sanua että kummatkaan ei pitäny paikkaasa. :D Tää oli sitäpaitsi ölypohjainen, joten ois pitäny lähtä helposti meikit. :/ Silmiä piti hinkata kauan ja rupes kirveleen ihan tuhottomasti ku yritti meikkiä poistaa.
En koskaan ikinä ostais uuelleen. :/

Konjac sponge
Nojoo, tätä on hehkutettu hirviästi ja monet on sanonu, et niillä tapahtu ihmeparantuminen kasvoille tän käytön jälkeen. Mulla ei tapahtunu niinkää mitään. :D En ainakaa huomannu. Pesin kerran päiväsä tai kaks kertaa riippuu vähä päivästä tällä. Jaa eipä mitää tapahtunu. Jotenn en tiiä kai mun pitäis vielä testailla uuelleen uutta. Who knows. :D

X-tra Kynsilakanpoistoaine
Nohh, tää nyt on vaa parhainta ja halavinta kynsilakanpoistoainetta. Lakat lähtee helposti. Toki kuivattaa mukavasti kynsiä ja haju on tuju, mut nuista pitää aika lailla kärsiä jos haluaa loistavasti toimivaa lakanpoistoainetta. :)
Todellakin ostaisin





Tangerine tease Silky body lotion
Tää on Partyliten rasva. Pitäis tuoksua mandariinille, ja niin tuoksuuki, mutta pikkusen liian voimakkaasti mun makuun. Tuli ihan pääki kipiäks ku tätä laitto. Väkisin käytin loppuun.  Mut jos ei oteta hajua huomioon (se on kyllä meleko vaikiaa.. :D) ,niin rasva on mukavan pehmiää ja kosteuttaa mukavasti ja puteliki on nätskä.
En ostais tätä hajua, mut muita voisin ehkä testatakki.

Alessandro Christmas time hand cream
Joulukäsirasvaa. Jep, kaneli ja omena haisee, eli on siis jouluinen. Voide oli tosi paksua, mut toki se on aateltu talvirasvaksi, nii se ny on ookoo juttu. Tuonki haju oli vaan nii voimakas, että meinas päänsärky iskiä. 
En ostais.

Dermosil jalkavoide Shea
"Hoitava voide, jonka sisältämä voipuunvoi pehmentää ja kosteuttaa jalkojen ihoa. Sitrusöljyt virkistävät ja puhdistavat ihoa. Voide jättää raikkaan tunteen jaloille."
Iha hyvää, kellertävää ja sitruunaisen tuoksusta jalkarasvaa. Melko ohkasta värkkiä. Tykkään et jalkarasvat on kans paksuja. Purkki ny on melko perus. 
En välttämättä ostais, eiköhän parempiaki löydy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3