Sivut

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Liebster award

Ohhoh, saimpa minäki tämän haasteen. Elikkäs Ninksu haasto minut tähän. Haasteen tarkotuksena on saada pienille (lukijamäärältään) blogeille vähän lisänäkyvyyttä. Haastetun on vastattava haastajan 11 kysymykseen ja keksittävä itse 11 kysymystä ja haastaa muita.

Kysymyksiin:

1. Mitä syöt yleensä aamupalaksi?
Mulla on melko kiireisiä aamuja, koska oon hiukan aamu-uninen.. Ja ei vaan tee mieli syödä paljoa aamupalaa, nii yleensä se on pala leipää/karjalanpiirakkaa voin kans tai lautasellinen muroja ja sit juon porevitamiinijuoman. Siinä se. Viikolloppusten syön sitte puurua. Yök. :D

2. Mikä on lempivuodenaikasi?
Kesä Kesäkesäkesä!! Oon paljo pirtiämpi kesästen ja rakastan aurinkua, lämmintä merivettä tai monttua, misä polskin vähän väliä, rakastan kesävaatteita, rusketusta, jäätelyä. aurinkua, lämpyä, ruohoa ja kukkia jaja nuitahan riittäis. :D Mut talvi on mukava kakkonen, sillon jos on paljo lunta, eikä loskakelejä. Sillon on vaan niin kaunista ja kiva ajella moottorikelekalla. :3


3.Housut vai hame/mekko?
Nohh tähän täytyy vastata, että housut, koska oon yleensä aina pöksyt jalasa. Jos löytyis joku täydelline arkimekko tai hamonen, nii sit ne ois.

4. Lempivärisi?
Joskus ku mua kattoo, nii vois varmasti aatella et lemppariväri ois musta, minkäs teen tykkään pukia melko tummaan, mutta turkoosi ja mintunvihriä/sininen on parhaita! <3

5. Unelmatyösi?
Tää on niin vaikia. :D En oo ikinä tykänny siittä, että kysytään mikä sinusta tulee isona?
En mää osaa vieläkää vastata tuohon. :D Mutta oon kuitenki Matkailualalla koulusa ja se kiinnostaa, yks hyvä unelmatyö ois semmone joku joka kiertelee maailmaa, en sitte tiiä mikä se ois.


6. Minkä kirjan luit viimeksi? Oliko se hyvä?
Nyt tulee pitkä vastaus. :D
Luin Marja-Leena Tiaisen Kahden maailman tyttö- kirjan. Luen melko paljo kirjoja ja tää oli hyvä, mutta samalla vähä ahistava, koska aihe oli melko rankka. Lyhykäisyydessä kirja siis kertoo tytöstä, joka on maahanmuuttaja. Se osaa hyvin suomea ja kokee olevansa Suomalainen. Mutta sen isä ja isoveli ei tykkää sen suomalaisista tavoista, kuten kylällä pyörimisestä ja poikien kanssa olemisesta.
Niitten mielestä se ei kuulu heidän kulttuuriin, ja on iso häpäisy perheen kunnialle, joten ne lyö ja tekee kaikkea väkivaltasta tytölle. Tyttö kertoo kirjassa nuista ja on itse turvakodissa.
Jos haluaa lukea semmosen kirjan, mikä herättää ajatuksia ja jos haluaa ymmärtää enemmän kulttuurieroja, kannattaa lukia. :D

7.Asia, jota ilman et voisi olla?
Sänky ja jääkaappi. Noei. Mulla tuli mun musasoitin mieleen ja CD:t ja kuulokkeet. Eli siis en vois olla ilman musiikkia. Kuuntelen sitä joka tilanteessa melkeempä. Jos on ilonen voi kuunnella ilosta musiikkia, jos on vihanen, nii sillonki kuuntelen musiikkia. Se sopii joka mielentilaan ja tilanteeseen. :)


8. Paljonko käytät aikaa hiustenlaittoon?
Pöh, jos on hyvä hiuspäivä nii pari minsaa. Harjaan hiukset ja laitan ne pikasesti jotenki. Ja jos on huono tukkapäivä tai haluan ja kerkiän laittaa tukkaa, nii sitte se kyllä on 10 minuutista tuntiin. :D

9. Millä kuljet paikasta toiseen, yleensä?
Pyörällä yleensä, sillä pääsee suht nopiasti paikasta toiseen, ei tarvi maksaa mitään ja se on vielä hyötyliikuntaaki. Mulla on skootteriki, mutta koska oon pihi, ajelen sillä sillon tällön, vaikka sen ajaminen on kivaa. Ens vuonna mulla on varmaanki autokortti, mutta katotaan. :)

Ekat leimat pitkään aikaan, äiskän kynsille.

10. Mikä on puhelimesi soittoääni?
Metallican one. 

11. Kappale josta tykkäät salaa?
Heh, se on Justin Bieberin Boyfriend. Oon aina haukkunu kaikki maholliset Justiina piipertäjät ja Robinit, mut tuosta mää vaan oon aina tykänny. :DMun 11 kysymystä:

1. Mitä tykkäät tehdä vapaa-aikanasi? Muutakin kuin kynsienlaittoa ;D
2. Millaista musiikkia kuuntelet?
3. Mikä on vaikea kynsienkoristelutyyli sinulle?
4. Mikä on mieleenpainuvin elokuva/ kirja, jonka olet katsonut/ lukenut?
5. Minne haluaisit matkustaa?
6. Millainen tyyli sinulla on?
7. Omistatko lemmikin? Minkä?
8. Onko/oliko sinulla suunnitelmia kesälomalle?
9. Tilaatko jotain lehteä, boxia tai muuta? Mitä?
10. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
11. Kerro itsestäsi joku ominaisuus.

Haastan:

Dioriinan
Johannan
Emmin
Jullen
Miian
Hannelen
Suvisen
Miraclen
Saragalaxyn
Jutan
Annin
Nena-Sofian
Eekun

Toivottavasti joku jaksaa vastailla näihin. :D 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sepä kiva kuulla. :) Määki tykkään lukia toisten vastauksia näisä haasteissa. :)

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3