Sivut

torstai 22. lokakuuta 2015

Messuostokset

Ny tulee muutama postaus muusta ku kynsistä ja muutenki täsä blogisa tulee näkyyn muutaki ku kynsiä, mut niitä toki eniten. :D En siis oo lopettamasa kynsienlaittua, tykkään vaa postata muistaki aiheista. :)

Ostin siis jonku verran I love me- messuilta kaikkia ja sit ostin myös Helsingistä pari juttua. Näytän ne täsä. :)

Elis ostin kolme Hurraw-rasvaa. Earl grey teen maku, Yörasva ja mintun maku. Juu mulla on niitä kyllä muutenki paljo, mut hällä väliä. Huulirasvat on kivoja. :D Ja kolme rasvaa sai kympillä, joten ei paha.
 


Nää on iha Helsingistä, Ninjasta. Sielä oli kolme Sinfulia kympillä, joten ostimpas neki. :D Ny en just muista nimiä, mut sit ku lakkaan näillä nii kerron enemmän. :)



Tääki oli kympillä, eli Tangle Angel, oli nii hyvä myyntipuhe naisella, et piti ostaa. Onhan tää lisäks nätti ja tykkään enemmän tästä ku Teazerista ku täsä on iha varsi, nii ei kolise koko ajan lattialle. :D


Sitte messuilla oli Opin hylly, mut ne isommat lakat jäi ostamatta, liian kallista mulle, mut tää Mini sheer tints kokoelma piti saaja, ei maksanu ku 14 euroa. Haluaisin jo päästä koristeleen.



Sit tämmöne kokonaan eri aihe, mut pakko hehkuttaa. ;D Kävin ottaan rustokorun tänää. Iihana! Makso 20 eurua ja kävin oikiasa lävistysliikkeesä tietenki ottaan. Tykkään tykkään tykkään! <3 

 

2 kommenttia:

  1. Sheer Tintsit oli aivan must-hankinta! Sit vaan väritettyjä leimoja tekemään kynsille.. 👍🏻

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3