Sivut

tiistai 29. joulukuuta 2015

Joululahjat

Heippa!
Aattelin kertoa mun saamista joululahjoista ja muutenki joulusta. En ottanu jouluna kuvia ollenkaan vaan keskityin pelkästään ite juhlaan. :)
Meidän perheen joulu on aina sellanen että aamupäivällä on kamala kiire, koska meijän pitää keittää satsi riisipuuroa ja perunamuussia. Me mennään syömään jouluruoka mummulle ja pappalle niin viejään ne sit sinne. Yleensä me kaikki vähä laitetaan itteä jouluna, seki pitää tehä vähä kiireesä. :D Sit mennää syömään ja sielä ollaan ihan rauhasa. Sen jälkeen käytiin heittään lahjapussi veljen kotiin. Sitte käytiin hautausmaalla laittaan kynttilöitä ja sieltä mentiin siskolle jälkiruualle ja pakettien tuontiin. Istuttiin sielä ja katottiin ku siskon lapset jako ja availi paketit innolla. :) Sen jälkeen mentiin kotia ja jaettiin paketit ja availtiin. Joulu on kyllä ihana juhla. :3
Joululahjaksi sain kaks lahjakorttia EMP sivulle, ihanaa <3 Kasvopuhdistukseen myös lahjakortin ja sit raaputusarpoja.
Sain myös sukkia, kalsareita ja muuta vaatetta. Karkkia paljo. :D Ja loput vois näyttää kuvina. :)


Tämmösen kasan sain kynsilakkoja. :D Dermosilin lakkoja sain viis, nimet on Merry, Wish, Spark, Happy & Jingle. Nuo oli semmosessa söpössä pakkauksesa yhesä. :)

Sit tuommone Sensinityn lakka, jonka pitäis vissiin tuoksua ja luulen et nimi on Te Verde? :D Numero ainaki on 65

Lumenen lakkoja sain kaks ja tuo eka nuista onki jo mulla, mut eipä se mitään. Sen nimi on Pink diamond ja tuo toinen on Jäämarja. Ihania kaikki <3


Sit minikäsirasvoja setti. Tulee kyllä käyttöön. Yhen näistä vois heittää koulureppuun, ku sielä kuivuu aina kädet, enkä oo muistanu ottaa tai ostaa käsirasvaa sinne.
Mutta täsä on Spa & Sauna käsirasva, Walnut, Sensitive, Night care ja Vitamin E.
Niin ihanan näkösiä ja värisiä. :3


Sain kolme tuoksua ja yhen pariksi vartalovoiteen. Eli Seppälän body mist ja lotion tuoksultaan ja nimeltään Fabulous. En oo testannu vielä rasvaa, ku haluan käyttää eka toisen loppuun. Tuoksu on semmonen parfyymimainen ja kivan raikas, en tiiä mille tuon pitäis haista, ku nuisa ei lue mitään.

Ja sit sain Herbinan lahjapakkauksen, misä oli kaks tuoksua. Melon love ja Strawberry Dream. Voi ihanaa, mää oon tuota mansikkaa tuoksutellu niin monesti ja aatellu pitäiskö ostaa, noh ny ei tarvi enää sitä miettiä. Kaupasa tuo Meloni ei tuoksunu niin hyvälle, mut nyt ku oon testaillu nii on seki vaan ihana tuoksu. Molemmat makeita ja marjasia ja herkkuja. Njami! <3 



Sit vielä kaks Dermon juttua. Mää olin ruksinu tosiaan kaikkia mitä tahtoisin Dermosilin kuvastoon ja kyllä olinki ollu Kiltisti ku sain näin paljo kaikkia. :D Sain tuommosen Kynttiläpurkin misä on vaan kasviperäsiä öljyjä, se tuoksuu oikeen nannalle. :)

Ja sit vielä Värillinen huulivoide, siitä tulee melko paljo väriä, eiköhän tuo tuu käytettyä, oikeen kiva seki. :)

 

Näitä kahta juttua on pakko vähä hehkuttaa, tahoin molempia oikeen paljo ja kaikille selitin kuin nuita tahtosin. :D Eli niin sanottu "Aikuisten värityskirja" kuulostaa minusta tyhymälle x) Mutta tuommonen misä on tatskoja, ne kukkaskirjat ja muut ei oikee innostanu, niisä oli minusta vähä tylsiä kuvia, mutta tämä, ai että. Tästä löytyy pääkalloja, käärmeitä ja tietty niitä kukkasiaki, mutta tää on tosi monipuolinen. Voisin joskus tehä tästä postauksen, ehkä. :)

Sitte toinen loistolahja oli tuo alla oleva leffa. Eli Magic Mike XXL, x) Mulla on se ykkönen ja pitihän sitä ny kakkonenki saaja. Oon kahtonu tuon ja se oli kyllä oikeen hyvä. :D Channing Tatum on vaan niin komia mies. :3 :D


Eli semmosia, oon oikeen tyytyväinen kaikkeen ja toki myös tosi kiitollinen. :)) Nyt on joulusta puhuttu ihan tarpeeksi, ens vuonna sitte taas. :)

6 kommenttia:

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3