Sivut

tiistai 22. joulukuuta 2015

Jouluskittlette

Terve terve!
Tällä kertaa tulee kynsiä ja tulee olemaan lisääkin. Oon nyt lakannut kolmet erilaiset joulukynnet ja neljännet kerkiää vielä jouluksi lakata.
Kynnet on edelleen aika surkiasa jamasa, mutta nyt syön semmosta kuuria, jonka pitäis auttaa kynsiin, hiuksiin ja ihoon. Mielenkiinnolla odottelen jos tulisi jotain tuloksia.. Sitte rasvailen kynsinauhoja taas enemmän.
Blogitaukoa tuli jonku verran, sori siitä. Työssäoppiminen on nyt loppu ja loma alkanu. :) Mulla olisi kyllä pientä joulusiivoilua ja pakettien paketoimista, mutta pyhitän nyt aikaa tännekki. Pitäis nimittäin saaja ne kynnet esiteltyä viisaaseen aikaan.. :D

Otin kultasen, punasen ja vihriän lakan ja päätin yhistää ne kaikki samaan lakkaukseen. Omasta mielestä tuli ehkä vähä sekavat kynnet, mut silti ihan kivat. Nimettömään laitoin siis kultasta neljä kerrosta ja päälle lättäsin kaks tarraa, nuitten reunat vaan kohos tosi ärsyttävästi ja sen näkee kuvistaki. Sit etusormeen ja keskariin lakkasin ihanan punasen, sitä kaks kerrosta ja laitoin etusormeen kultaset teippailut. Meinasin laittaa keskariinki, mut mietein et sitte ois tullu ehkä vähä liikaa kaikkea ja nuitten teippien kans leikkiminen ei oo mitään hirviän mukavaa hommaa.. :D Sit loppuihin vihriää ja kultasella lakalla pilkuttelin tommoset joulukuuset niihin.

Häirihtee tuo karva pikkurillisä. x)







Käytetyt lakat:
Mavala: Gold
Miyo: Papaya/Mango
Loreal Paris: 510

2 kommenttia:

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3