Sivut

tiistai 27. tammikuuta 2015

Yksinkertaista ja hempeää

Noh halusin nopsasti violetit lakkaukset poies, ja jotain yksinkertaista, mutta kivaa kynsille. Värilakan piti olla kaunis ilman koristelujakin, joten mitäs muutakaan kuin holoa? :D Lakkasin siis kolme kerrosta Seppälän Nails sarjan holoa, joka on melko punertavan rusehtava. Kaksi kerrostakin ois voinu kelvata, mutta piti silti varmistaa, koska lakka on tosi luirua. Mutta vaikka luirua lakka olikin, hyvin se silti peitti ja kuivu nopsaa. Melko vähä jäi kynsinauhoilta siivottavaa. :) Ja kyllä tuo on nätti, mutta pitää saada sellainen kunnon hololakka kesäksi. :)
Koristelut keksein siten, kun äiskän kynnet piti lakata ja tein yhteen kynteen dotting toolilla kukan. Halusin itselle samanlaisen, mutta kahteen kynteen. Sitten tein vaan kolme pikkupalloa kukista alaspäin ja tuli yksinkertaiset, mutta somat kynnet. Tykkään. :)




7 kommenttia:

  1. Vau, nää on tosi tosi hienot kynnet! Tykkään ihan kympillä <3

    VastaaPoista
  2. Hei muuten, tuli tässä mieleen, että huomaa kyllä että kehityt hurjaa vauhtia kynsien laitossa nyt ihan pienessäkin ajassa, ja ajattelin että voisin mielelläni antaa sulle pari vinkkiä blogin yleisilmeen parantamiseen, että ihmiset jäisivät mieluummin lukemaan blogiasi ja kävisivät useammin, sillä sun kynsistä saa kyllä paljon inspiraatiota ja ne on hienoja, eli mun mielestä on sääli, että tällä blogilla on niin vähän lukijoita :/ Eli jos vaan haluat, niin voisin pari vinkkiä heittää joko tähän kommenttilootaan tai ihan sähköpostilla, mutta odottelen sun vastausta tähän ensin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, määki tykkään näistä. :) Ja juu mielellään ottasin vinkkejä vastaan, jos niin haluat.:D Sua taitaa ihan kunnolla kiinnostaa tämä mun bloggaaminen, mikä on tosi kiva. <3 Laitas vaikka mun sähköpostiin viestiä nii katotaa ottasinko vinkit vastaan. :D s_kerola@hotmail.com tuonnekku pistät viestiä niin kitoos. :)

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3