Sivut

maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulukuun käytetyt

Noniin, mää päätin tehä ihan joka kuukaudesta omat loppuneet tuotteet. :)
Joulukuussa loppu 8 tuotetta.

Kynsijuttuja meni kolme.

Golden rosen 165 lakka oli ihan lopusa ja ku olin lakkaamasa sillä, huomasin että se on ihan kuivahtanu. Kaunis lakka oli ja kahella kerroksella peitti. :) Ei oo tarvetta ostaa uutta.


Dermosil top coat
Oli hyvää, uus korkattu. Ohutta, halpaa, hyvää. Uudempi on vissiin vähä paranneltu, kahtotaan kuin hyvä se sitte on. :) Kyllä lisää ostan. Melkeen koko ajan tätä on varastoisa.


Avon peeling and brittleness solver.
Pitäis siis selvittää lohkeilu ja hauraus,mutta mun kynsille ei tapahtunu mitään. Käytin tätä lakkausten alla ja pidin kuurinki että joka päivä laitoin tätä niin kauan että pullo loppu. Ei auttanu. En ostais.


Vartalojuttuja loppu kaks


My time shower pome blossom
Eli granaattiomenan kukka tuoksuna. Oli melko lirua. Jos hankas käsin nii sai laittaa tosi paljo tätä, Mut ku pesi pesukukalla tää vaahtos nätisti eikä tarvinu nii paljo laittaa. Tuoksu oli aika mieto vaikka purkista ku suoraa haisto nii oli aika voimakas. Tuoksuu vähä sitruunaiselle ja kukkaselle, semmone hedelmätuoksu. En ostais. Sain tän ku voitin eekun arvonnasa.

Dermosil body butter vanilla.
Ihanaa paksua silkkistä tuoksuvaa ja hyvin kosteuttavaa tavaraa. Tuoksu semmonen pehmeä vanilja, ihana! Ostaisin.



Dermosil ideal puuteri
On siis väritön ja sisältää jotain öljyjä joitten pitäis hoitaa ihoa. Hoitamisesta en tiiä, mut pitää nassun kiillottomana suht hyvin ja ku tuosa ei väriä oo nii sopii kesällä ja talvella. Tykkään. Mulla onki uus jo korkattu.


TreSemme keratin smooth beautifying oil.
Laitoin tätä aina suihkun jälkeen tukkaan. Tuo kiiltoa ja hoitaa hiuksia vielä lisää. Tuoksu oli jännä semmonen aika pistävä mut samalla nami. Tuoksu jäi ihanasti tukkaan. Voisin ostaa, mutta testailen muita.

Bruno Banani Made for women
Tää on ihme että mulla loppuu hajuvesi. Niitä nimittäin löytyy ihan kivasti. :D Mutta sain tän joskus veljeltä joululahjaksi se oli semmosesa lahjapaketisa ja ite taisin tuoksutella tuota ja käskin veljeä ostaan tuon. Ja mitäs sit? Emmää tykkääkkään tuosta. Ihan liian imelä ja makia ja äklö tuoksu hyh. Käytin tuon kotona väkisin loppuun. Aina ku oli kotipäivä laitoin tuota ja käytin myös huonetuoksuna ym. Onneks loppu, anteeksi veliseni :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3