Sivut

torstai 28. tammikuuta 2016

Minireissu Helsinkiin

Terve!

Mää olin yks torstai-perjantai välisen ajan Helsingisä luokan kans. Käytiin matkamessuilla ja muutenki käytiin kattelemasa ja kuuntelemasa nähtävyyksiä. Messut oli ihan jees. Käytiin vapaa ajalla kaupoilla ja ostin aika hillitysti juttuja. Voisin ne näyttää ja samalla muita ostoksia mitä oon täsä joku aika sitte teheny.
Eli tuolta ite helsingistä tarttu muutama laadukkaampi jutsku mukaan. Messuilta luulin etten ostais mittää, mutta löyettiin kolkka misä ei ollu paljo ihmisiä ja siinä oli muutama koju. Yhesä niistä oli kauhiasti koruja semmosia siistejä kelttikoruja (kelttikorut.fi), nii olihan siitä sitte pakko ostaa ku muualta ei saa sellasia. Osa koruista oli skotlantilaisten ja brittien opinnäytetöitä. Ostin Ritariristi kaulakorun. Siinä on keskellä oikia vihreä kivi, ei timantti mut joku kivi silti. Se makso 20 eurua.



Sit kaupungilla oli pakko käyä Lushin liikkeessä, ai että ku se on ihana. Harmi vaa että mun budjetilla ei paljoa ostella sieltä. Sielä oli vielä joulujuttuja alesa, nii ostin snowman suihkujellyn ja Lord Of Misrulen minigeelin. Sit piti ostaa vielä huultenkuorinta ja haistin sitä kaikkien suosimaa bubblegum tuoksua, mut hyi en tykänny ihte siitä yhtään ja tykästyin popcornin ja mintun tuoksuihin Mut onhan tuo poppari sen verran erikoinen et piti ostaa se. Ja ei viude kyllä se tuoksu semmone ihana toffeemainen. Tekis mieli vaa syyä tuota >_<

Nii joo tuo lord Of misruleki tuoksuu hyvälle, ihanan semmoselle raikkaalle, miehiselle mut makialle ja yrttiselle. Just tuommosta rankempaa tuoksua kaipasin suihkugeeleihin. Ja tuo jelly oevoe :DD Sillä pesu koitu ongelmaksi, kyllähän tuo jo muutaman kerran lätsähti lattialle ja katkeski vielä. Nyyh :'( Sen tuoksu taas on mielenkiitonen vähä samaa sarjaa ku tuo lord Of misrule. Tuoksu on hyvä ja erilainen ku suihkugeelit mitä omistan. Ja pesu on ihan hyvää, geeliä ei tarvi (eikä raaski) laittaa paljoa ja hyvin pesee sekä vihriä vaahto on hauska :)  JOO jatketaanpa.




Ostin clipperin teetä ku täälä ei kaupasa nuita valkoisia teitä oo. Ne on hyviä, petyin ehkä vaa vähä tuohon vaniljaan ei oo ollenkaa vaniljainen maku mun mielestä.



Sitte kaks Hurraawia, nuo on kyllä aika päivää ostettu mut Vanilja on iiiiiiiihana se tuoksuu oikee nannalle semmoselle karamelliselle. Ei keinotekoselle ja sellaiselle vaniljalle mitä on kaikisa huulirasvoisa :D Vata on taas mantelin, kardemumman ja ruusun tuoksune. Suoraa hylsystä haisee karvasmanteliöljylle (yök), mut huulille ku laittaa se häipyy ja tuoksuu kardemumma, tuo lämmittää mukavasti huulia jos ne on rohtunu.

Dermosilin Sea Buckthorn käsirasva
Joo tää on kyllä kohta loppuneitten kasasa :D

Dermosil skin balancing facial cream
Tääki aikoja sitte tilailtu. Talveks tarvin tuhtimpaa rasvaa, tää on vähä paksumpaa ja sopii silti mun aknerasvanaamalle.

Have fun hajuvesi
Sain siskolta ku se ei käyttäny tätä enää, mulle kelepaa yhen oon käyttäny ja voe kyllä tää vaan vieläki on ihana tuoksu <3 Makia ja marjanen ja ihana.


Lumene kulmien muotoiluvaha harmaanruskea
Lueskelin tästä juttuja ja sanottii että tulee luonnolliset kulmat ja sopii kaikille hiusväreille, sitte uskalsin ostaa ja hyvää on. :)
Rimmel soft kohl kajal Loveable lilac
Voitin tän Mintun Sateenkaaren alla, blogin arvonnasta. :)Oon muutamaan otteeseen testaillu, kiva on. Samasta arvonnasta voitin myös vihreän peitevoiteen, mikä on mulle kyllä hyvä, en tiiä miten unohin kuvata sen. :D

Sitte tein lehtitilauksen ku oli nii hyvä tarjous 20 € sain 5 numeroa Trendiä ja valita kahesta tuotepaketista toisen. Tahoin Make up storen eli MUK in paketin, siinä tuli Chubby lipstick sienna huulipunakynä. Sävy on semmone jota jopa voin käyttää oon aika arka huulipunan kans.

Golden days liner
Ah rakkautta tää on niin pehmiää ja pigmenttistä. Ei tarvi painaa yhtää ja pysyy hyvin. Sävyki on ihana tuommone likasen ruskiankultanen metalli :D
Sit luomiväri mikä on kans rakkautta. Sibiria on nimi.
Se on vaalianpunane, shampanjainen & shimmerinen.  Helppokäyttönen ja kirkastaa ihanasti katsetta
Siinäpä ne :)

2 kommenttia:

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3