Sivut

torstai 7. tammikuuta 2016

Lunta tulvillaan

Moikka!
Tein toiset lumihiutalekynnet ja tällä kertaa leimaamalla ku hiutalelaatta kolahti postilaatikkoon. :)
Sopii aika hyvin tähän hetkeen ku pakkasta on kamalasti. Vaikka meillä ei kyllä silti lunta paljo oo. :/
Lakkasin kaikki kynnet mahtavalla lakalla. Essencen I dont need money, honey! -oli siis kyseinen lakka. Sitä laitoin joihinki kynsiin kerroksen ja toisiin kaks. Mut tosi hyvin peittää ja on kyllä ihan sairaan kaunis lakka muutenki. Sit peukkuun ja nimettömään laitoin Joulukalenterilakkaa, josa on valkosia tikkuglittereitä ja perus hileitä sekä valkoisia hexejä. Mulla oli epäluuloa tuota lakkaa kohtaan koska tikkuglitter, mutta ku laitoin sitä, nii siitä tulee ihan lumisade mieleen. :) Joten on se ihan kiva.
Sit leimailin hiutaleita erilaisia ja kokosia kynsille ja laitoin pikkurilliin helmenpuolikkaan. Sopivan talviset ja kylmät kynnet sain aikaan, vaikkei leimat kohistunu aivan oikeisiin kohtiin.

Tänään alko taas koulut, oli itseasiassa ihan kiva päästä taas koulun penkille ja juttelemaan luokkalaisille. Olin siis eka 6 viikkoa työssäoppimassa ja sen jälkeen oli tuo loma, niin tekee hyvää palata oikeisiin rutiineihin; Koulua on ma-pe ja enintään puol viiteen. Viikonloput vapaata. Töissä kun on aamu-, ilta-, päivä- ja yövuoroja, sekä viikonloppuisinki töitä, niin oon tyytyväinen kyllä tämmöseen koulurutiiniin. :)







 Käytetyt tuotteet on siis:
Essence: Stamp me! White
Snowflakes are kisses sent from heaven
I don't need money, honey! 

 Cooi 002 leimalaatta
Helmenpuolikkaat

8 kommenttia:

  1. Oi miten ihanat! <3 I don't need money, honey näyttää kyllä tosi hyvältä, täytyy piakkoin testata, kun se tuolla kaapissa odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :') Juu kantsii kyllä ehottomasti kokeilla, se on upia lakka. :)

      Poista
  2. On kyl upeat ja niin tammikuun talviset kynnet kuin olla ja vaan voi. :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3