Sivut

torstai 7. tammikuuta 2016

Ystäväkirja haaste

Sain Vaahteran Katveessa-blogin Mintulta Ystäväkirjahaasteen, kiitti tästä. :) Haasteen on aloittanut Napsahduksia-blogin Nadja. Haasteita on aina kiva saada, niihin on mukava vastailla. :)

Säännöt ovat tässä:
Kiitä haasteen antajaa ja mainitse haasteen aloittanut Napsahduksia-blogi.
Vastaa sinulle annettuihin kysymyksiin.
Lisää kuviksi parhaiten sinua kuvaavia kuvia.
Keksi uudet kysymykset blogiystävillesi tai käytä vanhoja.
Haasta mukaan ihania blogikamuja.

Tässä kysymykset ja vastaukset, jätin muutaman kysymyksen bittiavaruuteen, koska ne eivät olleet ihan mulle tarkotettuja.

Mistä unelmoit?
Nohh.. Mulla ei oo mitään isompia unelmia. Ulkomaille tahtoisin joskus pitemmäksi aikaa vaikka asumaanki. Se on ehkä se mistä unelmoin eniten. Ois vaan ihanaa asua jossain Jenkeissä tai lämpimässä maassa. En vaan tiiä mistä mää siihen rahat pieraisisin.

Rakkaus, raha vai toinen todellisuus?
Kyllä mää vastaan että Rakkaus. En osais kuvitellakkaan itteä ilman rakkautta, ystäviä, perhettä. Nounounou. Toki rahaki ois kiva, mutta jos siinä ei ois kavereita ja perhettä ym. ympärillä, ei ois mitään järkeä olla rikas. :D

Mikä satuhahmo sinua kuvaa parhaiten?
Satuhahmo hmm.., Oon itsepäinen, pyrin tekeen kaiken ite, turhaudun jos en osaa, tulee vaan mieleen joku peikko tai höpsö jättiläinen. Sovitaan että oon höpsö jättiläinen.

Suosikki elokuvasi?
Voii tää on kyllä sikapaha.. Mää katon tosi paljo leffoja, ja niitä hyviä on kyllä kamalasti.. No yks kunnon teinileffa The Duff on kyllä oikeen hyvä. Se on hauska ja söpö, mutta siinä puhutaan asiaaki. :) Siinä on tyttö, jonka parhaat kaverit on koulun suosituimpia ja kauniimpia ja loistavimpia. Se tyttö ite on tavallinen tallaaja ja kukaan ei muista sitä, vaan kyselee vaan nuista parhaista kamuista ja tyttö tajuaa asian yhen pojan takia, joka sanoo sen tytölle, no se poika opettaa tyttöä oleen enemmän normaali ja näkyvämpi poikien ja muitten kaa jne.. :D


Disney leffat on kans tosi hyviä, niisäki on kyllä hyvät opetukset. :) Jaa Magic Mike XXL on kyllä ihan sika hyvä. x)))

Lempilelusi pienenä?
Mää leikein ihan hulluna pikkusena barbeilla, leikein monta tuntia niillä ja aina kavereitten kans. Oli aina ihanaa muuttaa niitten vaatteita ja hiuksia ja leikkiä niillä perhettä.

Keräiletkö tavaraa vai muistoja?
Nyt täytyy vastata, että molempia. Tavaraa tulee keräiltyä, koska kynsilakat on ihania, meikit on kivoja, tuoksut, leffat ja CD:t kans, mutta kyllä tuola pään sisällä on mukava kokoelma muistoja kaikesta, mitä on pienen elämän aikana tehty. Muistoja on mukava muistella kuva-albumin kans. Siis ihan konkreettisen misä on sivut ja oikeita kuvia. Äitillä on mukava kokoelma albumeita, joten joskus niitä tulee selailtua. :)





Lempi keksisi?
Voi jummi ku vaikia kysymys. Nyt täytyy sanua, että parhaan kaverin äiti tekee niiin hyviä keksejä, ne on parhaita, suklaisia ja silti semmosia vähä toffeemaisia. Vaikka kyllä omaki mami osaa herkkukeksejä tehä. :) Ja kaupasta ostetut, niin ehkä ne valkosuklaalla kuorrutetut donitsin muotoset suklaakeksit, Filippiinosit!

Kauneinta mitä sulle on koskaan sanottu?
Jaa'a, ei oo vielä kerenny kukaan sanua mitään tosi kaunista, mut tulee mieleen, että ainaku kaverilla on joku huonosti ja kuuntelen sitte sen juttua, niin sitte se sanoo aina, että oot tosi tärkiä ja ihana ku jaksat kuunnella, kyllähän tuo on aika kauniisti sanottu. :') Ja sit mun naurua on kehuttu. :D Se on tuonu ainaki hymyn huulille. :)


Jos joku tahtoo tämän tehä, niin ottakoon tästä sitte kysymykset itselleen. :D Oon tällä kertaa tylsimys, enkä haasta tai keksi kysymyksiä kellekkään. >:D

Kiitos paljo haasteesta! :33

4 kommenttia:

  1. Kiva ja kiitti kun teit tämän. :)
    Mut hei jos sä olet itsepäinen niin silloinhan sinä olet Pikku Myy. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, mukavaa täytettä blogiin ja nuihin on muutenki kiva vastailla. :)) No niimpä oonki! Miksei mulle tullu muumit mieleen? Tuli vaan kaikkia perinteisiä satuhahmoja :D

      Poista
  2. Näitä on kyllä aina mukava lukea! Heh ja Disneyn leffat on kyllä mahtavia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Niin onki mukava lukia. :) Ja jep, varsinki vanhemmat klassikot, ne on ihan loistavia. :3

      Poista

Kommentit piristävät, kiitos niistä. <3